warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Maria Renneberg-Vos

Hallo allemaal,

Ik ben Maria Renneberg-Vos geboren 11 september 1953 te Heerlen.
Ben opgegroeid in Sittard en woon in Schinveld.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met natekenen gebruikmakend van houtskool en kneedgum tot ongeveer mijn 15de levensjaar. Door het volgen van opleidingen heb ik dit los gelaten en ben pas vele jaren later opnieuw gestart en zodoende langzaam in de schilderkunst terechtgekomen.

Ik zoek mijn inspiratie uit in de natuur maar ook uit andere vormen. Ik ken er volkomen nieuwe vormen aan toe. Ik zoek en voel om zo in mijn schilderijen te kruipen om zo in alle ruimtes die ik maak te zijn. Ik creëer graag dat wat nog niet in vorm is. Ook zijn Escher, Picasso en Mondriaan een bron van inspiratie.

Ik heb op de kunstacademies van Genk (1994-2000) en Maasmechelen (2000-2007gezeten waar ik
14 jaar schilderen en 2 jaar keramiek heb gevolgd.

Met vriendelijke groeten,
Maria Renneberg-Vos

loading
×